понеділок, 20 грудня 2021 р.

Гаряча вечірка «Покажу Миколаю, що я вмію і знаю!»

 

Хай не буде в житті злого,

Тільки злагода щодня!

І нехай любов Святого –

Вас назавжди зігріва!

     Напередодні Дня Святого Миколая, 18 грудня, у Новолагерській сільській бібліотеки було гаряче і весело. Це діти прийшли на гарячу вечірку «Покажу Миколаю, що я вмію і знаю!», щоб показати свої таланти, за які вони охоче отримають подарунки від Чудотворця.

     Почалася вечірка з привітального слова провідної бібліотекарки Балюк Л. Ю., яка згадала разом з дітьми: Хто такий Святий Миколай? Де народився? Чим займався? Гості заходу добре знали біографію і добрі діла Святого Миколая, тому вдало відповідали на ці питання.

      І, почалася шалена спека! Дітлахи читали вірші про Чудотворця, співали вітальні пісні про Святого Миколая, танцювали, розгадували «зимові» загадки, гралися у рухливі ігри та конкурси та малювали Святого угодника.


      Гарячим доповненням до заходу стала книжкова виставка «Святий Миколай нас книжками зігрівай!», де були представлені книги з гарячими історіями про це свято, казки в чарівному чобітку і торбина зі смішними оповіданнями та байками про зиму.

      Вечірка зігріла присутніх гарячими веселощами та радощами та наслідуючи щедрість Миколая всі учасники вечірки отримали подарунки!


Немає коментарів:

Дописати коментар