понеділок, 13 грудня 2021 р.

Книжкова виставка-добробут «Повна чаша від Тиграші»

#ЗнайдиСвоюКнижку

 #програма_поповнення_фондів_бібліотек 

#Український_інститут_книги

    Дорогі друзі, ось і підійшов до логічного завершення рік Бика! Для когось він був успішним і прибутковим, а для когось не дуже. Але в будь-якому випадку, нам доведеться з ним попрощатися, а зустрінемо ми нового господаря прийдешнього року – Чорного Водяного Тигра! Чорний колір року символізує жагу нових знань та прагнення до відкриттів. Відповідно, особливо щаститиме тим людям, які прикладуть максимальних сил для досягнення поставлених цілей. Норов тотема трохи пом’якшить водна стихія.

    В рамках Національного тижня читання та щоб рік прийдешній був повною чашою, Тигр рекомендує нам підкорювати надхмарні висоти за допомогою літератури, представленої на полицях книжкової виставки «Повна чаша від Тиграші», оформленої у читальній залі новокаховської центральної бібліотеки.

     В атмосфері дикої природи, з висоти  густи заростей, з чашою у лапах  смугастий плавець одягнув підводну маску, щоб зануритися у синій  водоспад, уквітчаний екзотичними рослинами і набрати чарівної води повну чашу, яка принесе вам небувалий успіх у 2022 році. Але, Тигр натякає Вам не втрачати зв’язок з реальністю, а приділити пильну увагу книгам, рекомендованих хижаком.

1-й розділ: ПИЛЬНЕ ОКО

     Щоб Ваш дім був повна чаша, треба мати пильне око, як у Тиграші, яким доведеться тримати все під контролем. Концентруйте свою увагу на мудрості, справедливості, бо Тигр ніколи не буде терпіти  беззаконня вашого та гріхів ваших. У нього алергія на людей, які роблять необдумані кроки, кидаються з місця стрімголов, не маючи планів і не оцінюючи своїх сил. Замість традиційних поривів, Вам доведеться навчитися терпінню та витримці, думати стратегічно і не рубати зопалу.

    Щоб подарувати кожній людині можливість переосмислити власне життя, підштовхнути до позитивних змін і навчити адаптуватися до будь-яких життєвих перипетій, Тигр пропонує прочитати мудрі книги, які стануть вірними супутниками у житті, наставлять, порадять, навчать жити по правді і з вірою у світле майбутнє.

2-й розділ: ЩЕДРА ЛАПА

     Щедрість Тигра  не знає кордонів: готовий підтримати не тільки морально, а й матеріально. Грошові енергії  Тигра обласкають Вас фортуною і забезпечать Вам фінансовий зліт. Він щедро поділиться різними можливостями та методами щодо заробляння грошей.

     Щоб на фінансовій ниві все було «гуд», Тигр пропонує Вам прочитати найкращі книги з фінансової грамотності. Матеріали з порадами, практиками, стратегіями та багатьма іншими речами, взявши які у всеозброєння, можна досягти помітних успіхів у грошовому благополуччі. Ті, хто прислухаються до цієї поради, обов'язково досягнуть максимального успіху в будь-якій справі.

3-й розділ: КОТЯЧЕ ЗДОРОВ’Я

   Час карантинів закінчиться і Водяний Тигр не триматиме нас у клітці! В давньому Китаї тигр вважався символом сили та здоров'я. Він великий ссавець родини котових, один із чотирьох видів групи «великих кішок». Міцний і здоровий хижак має сталеві м’язи і тому майбутні 12 місяців повинні пройти під девізом здорового способу життя. Тому наступного року варто подбати про себе і дбайливіше ставитися до свого стану. Тиграша  пропонує загартуватися літературою про вірусологію,  імунітет, гормони, спортивну гімнастику та ін., які є ідеальними засобами для здоров’я і довголіття.


4-й розділ: ЩАСЛИВИЙ ХВІСТ

    Всупереч загальноприйнятій думці, Тигри зовсім не є одинаками: вони високо цінують сім’ю та кохання.  Коли галантний хижак задоволений від сплеску сердечних почуттів, він робить дивний звук, схожий на муркотіння кішки та крутить своїм щасливим хвостом.

      Щоб прийдешній рік приніс у Ваше життя щирі почуття, представник року пропонує полюбити книги про кохання. І тоді, наступного року, самотні чоловіки і жінки будуть притягувати до себе увагу протилежної статі, як магніт і романтики буде хоч відбавляй. Сімейні пари       в повній мірі поринуть у сімейне життя, проводитимуть спільні вечори, радіти подіям свого приватного життя, зміцнять свій союз приємними сюрпризами!

     Для більш детального ознайомлення з книгами, представленими на виставці, пропонуємо переглянути віртуальну виставку "Повна чаша від Тиграші".

     Запрошуємо Вас до нашої бібліотеки, вибрати для себе книжку, щоб покращити своє життя у 2022 році! Бо настав час читати!


Немає коментарів:

Дописати коментар