пʼятницю, 10 грудня 2021 р.

Книжковий мотиватор.

     Широкий загал вважає наукові знання нудними і не зовсім зрозумілими. Але, на щастя, є книжки автори яких, всупереч цим переконанням, спромоглися розповісти про дивовижні досягнення науки та відповісти на силу-силенну запитань про світ, що нас оточує, дуже захопливо і при цьому ґрунтовно.

Тож, 09 грудня бібліотекарка читальної зали центральної міської бібліотеки Ірина Осадча вирішила ознайомити з цими виданнями студентів Відокремленого структурного підрозділу «Новокаховського фахового коледжу Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного». Адже саме для студентів є актуальним - охопити чималий обсяг інформації і все це у захопливій формі.  


Але отриману інформацію потрібно застосовувати із користю для життя. Як зрозуміти, що для вас у житті важливе, а що ні, як бути відповідальним, як виробити нестандартний підхід до проблем та знайти неординарні творчі рішення, як розкрити свій прихований потенціал. Найшвидший шлях - це вивчити й наслідувати досвід тих, хто вже здійснив, те чого прагнете ви, і досягнув результатів, яких ви прагнете досягнути. І, тут також стануть у пригоді книжки із фонду читальної зали.

Отже, бути допитливими, знаходити для себе необхідну інформацію та вміти її застосовувати – ось основний меседж заходу.


Немає коментарів:

Дописати коментар