середу, 29 грудня 2021 р.

Створюйте новорічну атмосферу разом з Бібліотекою.

       Добігає до кінця грудень – перший місяць зими. А він полюбляє глінтвейн, теплі спогади, пухнасту ковдру, затишний будинок… Все так романтично…

Але для створення святкової атмосфери обов’язково треба прикрасити наші помешкання. Допоможуть нам у цьому паперові витинанки на зимову тематику: сніжинки, будиночки, ялинкові прикраси, сніговики, символ Нового 2022 року та ін. Згідно зі східним календарем, у 2022 році покровителем стане Блакитний Водяний Тигр.

Пропонуємо вам майстер-клас від бібліотекаря «Витинанки – на всі смаки!» Для створення паперового дива потрібно мати: ножиці, олівець, шаблони витинанок. І ваше велике бажання, щось створити своїми руками.




Новий рік уже на порозі, тож саме час подбати про святковий набір літератури, що містить інформацію про українські свята, традиції, звичаї, Різдвяні колядки, щедрівки, народні пісні,  святкові костюми. Бібліотекарі юнацького сектору міської бібліотеки для дітей та юнацтва запрошують до читальної зали переглянути літературу, що подарує вам святковий настрій та забезпечить затишну атмосферу у ваших домівках.


Поздоровляємо всіх з прийдешнім Новим 2022 роком та Різдвом Христовим! Від щирого серця бажаємо добра, міцного здоров’я, щастя вам і вашим близьким!.. Читайте книжки та заряджайтесь позитивними емоціями!


Немає коментарів:

Дописати коментар