четвер, 16 грудня 2021 р.

Гурман-година «Читач рекламує»

 #ЗнайдиСвоюКнижку

#програма_поповнення_фондів_бібліотек

#Український_інститут_книги

Центральну міську бібліотеку відвідують особливі читачі: вони люблять не тільки читати, а й рекламувати книжки, які їм ну дуже до вподоби. До таких відноситься і наша постійна читачка Джурабаєва Тамара Якубівна, вона із задоволенням долучилась до загальнонаціональної акції «Національний тиждень читання». Їй дуже сподобався від Андрія Кокотюхи ретро-роман «Голова з площі Пігаль». До того ж вона слідкує за його творчістю. Тому ми вирішили розповісти більш докладніше про вподобання нашої читачки.

Кокотюха Андрій Анатолійович – український письменник, журналіст. Автор понад 70 художніх, документальних, науково-популярних книжок. Кілька років поспіль входить до топ-10 авторів країни, за його романами та сценаріями знімають художні фільми. Він член Української кіноакадемії та Асоціації письменників детективного і пригодницького жанрів. Неодноразовий лауреат, володар Гран-прі (2006) міжнародного конкурсу «Коронація слова» та засновник номінації «Золотий пістоль» конкурсу «Коронація слова».

Кокотюха А.А. Голова з площі Пігаль: роман / Андрій Кокотюха; худож.-оформлювач М.С. Мендор. – Харків: Фоліо, 2020. – 314 с.: іл.

Ця книга вийшла друком у серії «Ретророман».

Париж, березень 1923 року, площа Пігаль… Головний герой роману Клим Кошовий після карколомних пригод у Києві та Львові опиняється в місті Сонця: в Парижі. Велика війна змінила долі багатьох людей. Париж зустрів Клима прохолодно, життя емігранта без громадянства не солодке. Та одного дня про нього згадають, коли в Парижі на площі Пігаль знайдуть відтяту голову. Всі підозри падають на Магду Богданович, кохану Климентія. Часу на її порятунок лишається дуже мало: всього три дні… 

Прочитайте ретро-роман Андрія Кокотюхи, автор віртуально перенесе вас на вулички Парижа і ви розкриєте всі таємниці вбивства.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар