вівторок, 14 грудня 2021 р.

Книжковий коктейль «Два в одному»

#ЗнайдиСвоюКнижку

#програма_поповнення_фондів_бібліотек 

#Український_інститут_книги

  Новокаховська центральна міська бібліотека приєдналась до загальнонаціональної акції «Національний тиждень читання», яка проходить з підтримки Українського інституту книги.

14 грудня пройшов захід спрямований на доручення читачів до читання. Бібліотекар познайомила читачів із книжковою новинкою.

Саме той тип книжок, через які «мимоволі не спиш до четвертої ранку, бо неможливо відкласти на потім».

Кохання – це чудове почуття… Коли ти закохуєшся, то наче потрапляєш у тунель, і не знаєш, що тебе чекає попереду. Такі асоціації викликає книга:

Волш Р. Сім щасливих днів / Розі Волш; пер. з англ. Ю. Максименко. – Х.: Віват, 2020. – 320 с.

Розі Волш – письменниця та колишній продюсер-документаліст. Кар’єру розпочала в театрі, а потім потрапила на телебачення. «Сім щасливих днів» - перший роман авторки написаний під власним іменем. Під псевдонімом Люсі Робінсон написала ще чотири книги. Волш живе в Бристолі (Великобританія) з сім’єю. Грає на скрипці в оркестрі, вирощує овочі та допомагає в Mother ship Writers.

«Сім щасливих днів» - роман із динамічним сюжетом, в якому любовна історія перетворюється на детектив: два в одному.

Сарі майже сорок, вона щойно розлучилась, і їде у відпустку до батьків. І нібито випадково зустрічає кохання. Справжній тобі курортний роман. Після семи розкішних днів кохання в домі Едді, закохана пара повинна розлучитись на деякий час. Едді обіцяє Сарі дзвонити, писати, а сам зникає. Головна героїня роману вирішує його шукати…

У романі Розі Волш ви знайдете: життєві драми, смерті, велике кохання, народження хлопчика… Зрештою у всіх героїв усе буде добре.

Вам сподобається захоплююча книга про закоханість, яка виникла несподівано й переросла у справжні почуття. 

В книжковому фонді Новокаховської центральної міської бібліотеки кожен читач зможе знайти свою книгу.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар