вівторок, 7 грудня 2021 р.

Книжковий експромт «Ця книга справжній психологічний трилер»

   Невисловлені емоції не вмирають. Їх ховають живцем, але потім вони повертаються у потворному вигляді.

                                                                                                                 (Зигмунд Фройд)

Якщо Ви втомилися від буденності в пригоді стануть  книжки, які центральна міська бібліотека отримала в рамках Програми поповнення фондів публічних бібліотек, яку надав Український інститут книги. Одна з них:

     Майклідіс А. Мовчазна пацієнтка / Алекс Майклідіс; пер. з англ. Ю. Підгорної. – Х.: Віват, 2021. – 288 с.

Алекс Майклідіс – сучасний письменник і сценарист, народився й виріс на Кіпрі. Вивчав англійську літературу, грецьку міфологію та психотерапію. Працював в психіатричному центрі для підлітків. Написав сценарії для декількох фільмів. «Мовчазна пацієнтка» - це його дебютний роман, який увійшов до списку бестселерів The New York Timеs… На перший погляд це детектив, але це не детектив, це – психологічний трилер. Права на книжку продано в 42 країни.

З перших рядків книга інтригує: «Алісії Беренсон було тридцять років, коли вона вбила свого чоловіка. Вони були одружені впродовж семи років. Обоє були митцями: Алісія – художницею, а Гебріел – відомим Феши-фотографом…».

Потім головну героїню роману визнають божевільною, відбудеться суд і її помістять до «Гроу» - судово-медична установа під охороною у Північному Лондоні. Протягом шести років Алісія не вимовить ані слова. Лише судовий психотерапевт Тео Фабер переконаний, що зможе «допомогти Алісії розповісти свою історію, зцілитися та одужати».

Фінал книги вас дуже здивує…

Читайте та відволікайтесь від життєвих проблем, бережіть себе та близьких вам людей.


Немає коментарів:

Дописати коментар