вівторок, 20 квітня 2021 р.

Другий день Тижня молодіжної книги.

   Триває Тиждень молодіжної книги. Сьогодні, у другий його день бібліотекарі Новокаховської ЦБС пропонують  юнацтву наступні зустрічі з книгою...

 В житті кожної людини бувають такі моменти, коли здається, що всі мости безповоротно спалені і будь які шляхи назад навіки заблоковані; коли, здавалося б, надія на яке би то не було краще майбутнє безапеляційно втрачена... Такі ситуації у житті зустрічаються із постійною періодичністю у тій чи іншій мірі та формі.

     Тому не слід розчаровуватися у житті, яке ніколи не постає в однотонному варіанті, а являє собою чорно-білий рубрикатор, у якому білі рубрики – наповнені світлом, добром та неймовірним щастям; чорні – злом, темрявою та нестримним смутком. Однак, саме це поєднання кольорів зачаровує таємничістю і навіть трохи лякає непередбачуваністю.


  Тож, не панікуйте! Новокаховська центральна бібліотека підготувала віртуальну виставку «LIT-мотиватори для життєвого рубрикатора», де представлена література бібліотечного фонду, яка  підкаже вам шлях до позитивного розвитку та внесе у ваш чорно-білий рубрикатор життя веселкові кольори.

Приємного перегляду!



Бібліотекарі юнацького сектору міської бібліотеки для дітей та юнацтва презентували молоді книжкову виставку  «Мрій, читай, Юність!»

Тут представлена українська та світова класика, твори сучасних українських письменників.  


Гребіник Олександра і Ліза Багірова, гортаючи нові видання, розповіли, що  відчули  бажання  читати, спостерігати, римувати…

 


Немає коментарів:

Дописати коментар