понеділок, 5 квітня 2021 р.

Прес-тусівка для дівчаток.

    02 квітня у міській бібліотеці для дітей та юнацтва була дівчача п’ятниця! Завзяті, активні та юні у відділі обслуговування читачів-учнів 5-9 класів зібралися на прес-тусівку «Журнал для покоління Z». А журнал, який бібліотекарі представляють разом з дівчатками – це журнал для «покоління Z» і він цілком і повністю «дівчачий». Він так і називається – «Юная леди».

Маленькі леді – цілковиті представниці «покоління Z». Вони інші. Не кращі, чи гірші за старше покоління, просто – інші. З ними цікаво, корисно і фаново проводити час! Темою спілкування була… косметика. От ви точно знаєте, що знаходиться у баночках, які стоять на ваших поличках? А, можливо, ваша улюблена помада зроблена із воску, з якого роблять свічки? А ваш улюблений крем – із слизу равлика? А основна складова вашої туші для вій – вугільний пил? «Ви серйозно?!» - скажете ви? Те саме сказали і дівчата. А для чого ж журнал? Він і розкриває секрети того, які неймовірні складові можна знайти у складі beauty-штучок.


Дівчата принесли з собою цілу «батарею» косметики. Прочитавши журнал, спробували себе у ролі починаючих візажистів. Стали трохи дорослішими, але ще гарнішими!

Звичайно, веселилися та розважалися (цілком по-дівчачому). Журнал містить рубрики не тільки про красу та моду, а й допоможе скоригувати власне життя, покращить дозвілля та розкриє секрети багатих та знаменитих.


А, оскільки, у залі стоїть виставка з новенькими книгами від # Український інститу книги, а на ній багато «дівчачих» книжок, то спілкування доповнили саме тими, де присутня тема краси та косметики в ній. Це – «Цілком дівчачі штукенції» від Лідії Гауеншильд та «Дівчаче дозвілля на всі 100 %». Z-дівчата з задоволенням пройшли тестування, яке пропонує Татьяна Свяжина у «Експресс - курс для девочек». Що розповість про тебе твоя помада? От і спробували з’ясувати.
Вийшла весела, пізнавальна, розважальна, активна та дружня «прес-тусівка»! (Захід проведено з дотриманням усіх карантинних обмежень).


Немає коментарів:

Дописати коментар