понеділок, 26 квітня 2021 р.

Тиждень молодіжної книги. День п'ятий.

     Завершився Тиждень молодіжної книги, що тривав у цьому році з 19 - по 23 квітня.

«Щоб добре відпочити, над цим треба добре попрацювати.»

Кащеєв Е.

23 квітня центральна міська бібліотека запросила на онлайн бесіду «Навчаємось, відпочиваючи!» студентів Новокаховського приладобудівного фахового коледжу. Захід відбувся онлайн на платформі ZOOM.

Темою діалогу між бібліотекарем Ісаковоє Є.Ю та студентами була проблема, як правильно відпочивати та чи можливо навчатися, відпочиваючи.

Бібліотекар продемонструвала студентам книги від Українського інституту книги, а  саме: Серія «Наука в коміксах» авторів Ларрі Гоннік та Крейг Кріддл «Хімія», «Фізика», «Алгебар», а також Джошуа Фоєр «Прогулянка місяцем з Ейнштейном», Чед Озер «Сніданок з Ейнштейном», Улаф Шеве «Супер студент».


Студенти з зацікавленням слухали, задавали питання та спілкувалися з бібліотекарем. Найбільше юнацтву сподобалась серія книг «Наука в коміксах». Адже дійсно з такими книгами можна навчатися, відпочиваючи!

Якщо ви володієте знаннями, дайте іншим запалити від них свої світильники. Т. Фуллер.

У Козацькій бібліотеці була організована книжкова виставка для молоді «Кидай мишку, гайда читати книжку!» 




23 квітня у Веселівській бібліотеці пройшла година памяті «Гірчить Чорнобиль крізь роки» до 35-тих роковині Чорнобильської катастрофи.  

Під час заходу ведучі нагадали присутнім про трагічні події, про тих  хто мужньо став у двобій з вогнем, розкрили наслідки трагедії.


Присутні ознайомилися з представленими на книжковій виставці виданнями присвяченими Чорнобильській катастрофі.


Наприкінці вшанувати пам’ять трагічно загиблих під час ліквідації наслідків аварії та жертв чорнобильської катастрофи.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар