середу, 26 квітня 2017 р.

У гостях у видавництва «Грані-Т»

Подивіться на гостей міської бібліотеки для дітей, учнів ІІ-В класу гімназії, які вони різні, але які класні: кожний особливий і талановитий, і у кожного з них є мрія…
Тож, сподіваємося, що книжки видавництва «Грані-Т» зможуть їм підказати, як стати знаною і успішною людиною, на прикладі історій з дитинства людей, які згодом прославили не тільки себе, а й свої країни і народи.

«Життя видатних дітей» – книжкова серія видавництва «Грані-Т», заснована 2006 року. Об’єднує понад 30 книжок сучасних українських авторів. Частина книг серії схвалена Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України. Ця серія містить неймовірні історії про життя маленьких майбутніх письменників, художників, архітекторів, математиків, медиків, фізиків, які надихають своїм незламним прагненням досягти мрії.

Хлопчики і дівчатка мали змогу помалювати, слухаючи історію про маленьку сільську дівчинку, в якої не було ні фарб, ні пензля. Та було головне – віра в своє покликання і величезне бажання зробити так, щоб краса ніколи не полишала життя. Її ім’я – Катерина Білокур.
Далі проходив кастинг на кращого комедійного актора, такого як один з найкращих коміків в історії світового кіно, тричі нагороджений премією «Оскар», - Чарлі Чаплін…

А ще діти зрозуміли, що можна бути  страшним панікером, боятися собак та незнайомих людей, але стати найвидатнішим Казкарем всіх часів та народів, як Ганс Християн Андерсен.
Говорили й про дитинство і життя символа американської мрії, мультимільйонера Рокфеллера; «великого чарівника», яким став бідний американський хлопчик – Уолт Дісней.
Коли американці висадилися на Місяці, світ довідався про Юрія Кондратюка. На космодромі Канавералл йому поставлено пам’ятника – авторові розрахунків цього польоту, які він зробив, коли йому було лише 16 років, і він був учнем Полтавської гімназії! Тепер його ім’я знають і шестикласники, пишаючись, що він  - наш..
Про те, як хлопчик-іммігрант і вічно мандруючий син рабина Гаррі Гудіні, завдяки своєму гострому розуму і чудовій фізичній підготовці, зміг стати  одночасно історією американського успіху і єврейською казкою.
Завдяки чому Брюс Лі став легендою серед шанувальників бойових мистецтв.
Їхні пісні слухала вся Англія, тоді вся Європа, відтак вся Америка, Австралія… Джон Леннон був лідером і одним із засновників «The Beatles». Найкращими рядками Джон вважав «All you need is love». Вони народилися, коли його друг запитав: «Що ж нам потрібно для щастя?»
Його фірма постійно перевертає світ. То випустить таку гру, в яку діти готові грати до ночі, то збереться об’єднати комп’ютери всіх країн в єдину мережу. І тому його ім’я знають усі діти й дорослі, у кого вдома є комп’ютер  Білл Гейтс
Переконалися на власні очі, що історія Івана Сили захоплює і надихає!
А закінчилася зустріч розповіддю про дівчинку, майбутню велику святу — Мати Терезу з Калькутти, кредо життя якої було:  ЖИТТЯ — ЦЕ ЛЮБОВ!!!
Чи хочете бути в чомусь схожими на них? Поміркуйте і вирішуйте. Нічого не досягає лише той, хто не прагне нічого.
Кожна дитина талановита по-своєму.
Пам’ятайте про це!











Немає коментарів:

Дописати коментар