середу, 12 квітня 2017 р.

Чарівна феєрія поезії А.Кичинського

       11 квітня у Новокаховській картинній галереї імені А. С. Гавдзинського відбулася незабутня зустріч з херсонським поетом, членом Національної Спілки письменників України та Асоціації українських письменників, лауреатом Шевченківської премії 2006 року, Почесним членом Національної Спілки художників України Анатолієм Кичинським.
   На поетичний захід зібралася творча інтелігенція міста: місцеві поети, художники,  вчителі, бібліотекарі та шанувальники творчості поета.

Протягом всієї зустрічі поет згадував цікаві історії свого життя, майстерно декламував свої вірші. І, як завжди, продемонстрував слухачам своє виняткове обдарування, вишуканий поетичний смак і чарівну феєрію неповторного звукопису.
   Декілька творів А. Кичинського декламували і учасники заходу: вихованець Новокаховської дитячої школи мистецтв Кисловський Олексій, художник Володимир Гончаренко та директор картинної галереї Олена Михайленко.

   
   Для багатьох було несподіванкою те, що А. Кичинський повернувся до своєї давньої пристрасті – малювання. Як згадував поет, малювати він почав ще з дитинства, малював в школі та в інституті, але лише декілька років тому почав писати пейзажі та натюрморти. 



   Репродукції окремих його живописних робіт, які увійшли до збірки «Срібна голка і нить золота» майстра пера, дають уяву про неабиякий хист А. Кичинського як художника.


     

  






   Зустріч з поетом була неперевершеною !!!
  Свої враження від зустрічі з поетом Михайленко Олена    Дмитрівна - директор   Новокаховської картинної галереї описала на «Facebook». 
  Шанувальників справжньої поезії А. Кичинського, запрошуємо до краєзнавчого відділу Новокаховської центральної бібліотеки, де ви зможете насолодитися творами майстра.


Немає коментарів:

Дописати коментар