четвер, 27 квітня 2017 р.

60-річний ювілей Корсунської сільської бібліотеки

27 квітня в Корсунці був не лише сонячний день, а й особливо святковий, бо Корсунська сільська бібліотека святкувала 60-річчя з дня заснування. Вже зранку до бібліотеки поспішали школярі та вчителі, учасники художньої самодіяльності Корсунського сільського клубу. Об 11-й ранку розпочалося святкування.

Ведучі свята нагадали присутнім історію бібліотеки, лунали чудові вірші, присвячені бібліотеці і бібліотекарям, та пісні у виконанні учасників художньої самодіяльності клубу. 



Родзинкою свята були театралізовані виступи дітей: Королеви Книги, Котика, Ельфа та інших про любов до читання та бережливе відношення до книжок.




З ювілеєм бібліотеку привітали: голова Дніпрянської селищної ради Білий Анатолій Андрійович, який вручив бібліотекарю Дудніченко А.А. грамоту та пообіцяв установити в бібліотеці 4 пластикові вікна; 
директор Новокаховської централізованої бібліотечної системи Петрова Л.М., яка також вручила бібліотекарю грамоту, фотоальбом, книжки та краєзнавчі буклети «Корсунський Богородичний  монастир», «Архітектурні родзинки Нової Каховки», складені працівниками бібліотеки для дітей та видані ЦБС.
 Завідуюча Корсунським клубом Олена Геннадіївна  Єфремова подарувала бібліотеці  набір скляної посуди, 
а вчитель Корсунської загальноосвітньої школи Пахалюк  Оксана Олексіївна  та бібліотекар школи Пишко Антоніна Георгіївна вручили бібліотекарю від імені школи книжки та зроблену дітьми вітальну листівку-розкладачку про книги та бібліотеку.
На святі були присутні також Щербина А.П., заступник голови Дніпрянської селищної ради, працівники Новокаховської ЦБС та мешканці села Корсунка.

Свято вдалося! Бо коли бібліотека, клуб та школа тісно співпрацюють у них все вдається.























Немає коментарів:

Дописати коментар