пʼятницю, 5 листопада 2021 р.

Книжкова премія «Еспресо. Вибір читачів 2021»

     У бібліотеках Новокаховської ЦБС, як і по всій країні,  читачі розпочали голосування за книгу-фаворита. треього етапу ювілейної, п’ятої книжкової премії «Еспресо. Вибір читачів 2021». Вона була започаткована телеканалом «ЕСПРЕСО» у 2017 році та підтримується ГО «ДЕМФОРУМ» з метою відзначати найкращі вітчизняні літературні новинки року та задля підтримки інтересу до читання книжок в Україні.

Особливість Премії полягає у тому, що її переможців на останньому етапі визначають читачі шляхом голосування у бібліотеках по всій Україні. 

У центральній міській бібліотеці стартувало анкетування по визначенню переможця книжкової премії «Еспресо. Вибір читачів 2021» у номінації «Література для дорослих». На читацький суд представили три книжки: Андрухович Ю. «Радіо Ніч» (Видавець Померанцев Святослав), Вольвач П. «20+1, або Земля мертвих» (Видавництво Старого Лева), Жадан С. «Псалом авіації» (Видавець Померанцев Святослав).

Триває анкетування й серед підлітків по визначенню переможця книжкової премії «Експресо. Вибір читачів 2021» у номінації «Література для підлітків». Книжки номіновані на книжкову премію: Аренєв В. «ЗАКЛЯТИЙ МЕЧ, або ГОЛОС КРОВІ» (Видавництво «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА»), Багряна А. «Вітрова гора» (Видавництво «Наш Формат»), Довгопол Н. «Мандрівний цирк сріблястої пані» (Видавництво «Віват»).


Канікули гарний час для читання нових книжок! Маленькі читачі міської бібліотеки для дітей та юнацтва активно беруть участь в анкетуванні книжкової премії «Еспресо. Вибір читачів 2021».

 





Знайомство з книгами-фіналістами в дитячому відділі міської бібліотеки №2. У номінації «Література для дітей» серед фіналістів: «Морськосвинський детектив» Івана Андрусяка, «Олекса Довбуш. Таємниця сили» Василя Карп’юка та «Загублені в таборі»  Насті Музиченко.




Обирайте улюблену книгу та заповнюйте анкету для голосування.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар