середу, 30 вересня 2020 р.

Всеукраїнський день бібліотек

 

    


     Щороку 30 вересня відзначається Всеукраїнський день бібліотек. Це свято встановлено в Україні Указом Президента України від 14.05.1998 р. № 471/98, враховуючи великий внесок бібліотек України у розвиток вітчизняної освіти, науки і культури, необхідність дальшого підвищення їх ролі у житті суспільства.    

     У цей святковий день бажаємо всім: користувачам і читачам бібліотек, нашим друзям - письменникам, видавцям, книжковим розповсюджувачам святкового настрою. Бібліотеки виконують в суспільстві високу місію - вони забезпечують доступ до знань, розвивають культуру. 

     Професія бібліотекаря була і залишається однією з найбільш затребуваних суспільством. Недарма ваша терпляча, безкорисна, державної ваги робота викликає глибоку повагу і захоплення.

  Нехай це свято принесе Вам гордість за свою професію, прагнення до творчості, дух взаєморозуміння з читачами та колегами.

     Від усієї душі бажаємо Бібліотекам і надалі залишатися теплим вогнищем культури і наснаги, щастя, добра і процвітання. Колегам бажаємо міцного здоров'я, невичерпного оптимізму, миру і благополуччя!


Немає коментарів:

Дописати коментар