понеділок, 21 вересня 2020 р.

Літературні родзинки від Дена Брауна.

 Шановні користувачі!

Пропонуємо Вам відволіктись від проблем сьогодення й поринути у світ пригод. А допоможе Вам у цьому бібліо-соло "Літературні родзинки від Дена Брауна".

Ден Браун – відомий американський журналіст та письменник. Неперевершений майстер історичного трилера, автор численних бестселерів, серед яких найпродаваніший роман усіх часів «Код да Вінчі». Його книжки розійшлися накладом понад 200 мільйонів примірників у 52 країнах світу. Він входить до списку 100 найвпливовіших людей світу за версією журналу «Тime».

Браун Д. Джерело: Роман / Ден Браун; переклад з англ. Г. Яновський. – Харків: Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2018. – 528 с.

Споконвіку релігії світу намагалися пояснити походження людини. І ось колишній учень Роберта Ленгдона, відомий мільярдер та винахідник Едмонд Кірш, здійснює відкриття, яке здатне не просто похитнути, а спростувати постулати всіх релігій. На сенсаційну лекцію в музеї Гуггенхайма в Більбао запрошено й професора Р. Ленгдона. Але неймовірна теорія гине разом з Кіршем… Єдине, що залишилось, - підготована до виступу презентація відкриття Кірша, захищена 47-значним паролем, розгадка таємниці походження світу зовсім поряд… Складні головоломки, втеча від іспанської поліції, смертельні сутички, загадки, схожі на химерні будівлі славетного Гауді  запаморочливі хитросплетіння вуличок Барселони… І десь серед цього виру сховане воно – джерело, першопочаток Всесвіту і людини…

Браун Д. Інферно: Роман / Ден Браун; переклад з англ. В. Горбатька. – Харків: Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2018. – 608 с.

Захоплива книжка, наповнена зашифрованими посланнями, шедеврами світового мистецтва, науки й натяками на катастрофу, що наближається.

Після того як на нього було скоєно замах, професор Роберт Ленгдон, з яким вже познайомились, втратив пам'ять. «Шукайте і знайдете» - ці рядки з безсмертної поеми Данте лунають у його голові. Вони, безумовно, ключ до таємниці… але якої?

Браун Д. Цифрова фортеця: Роман / Ден Браун; переклад з англ. В. Горбатька. – Харків: Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2018. – 416 с.

Автор пропонує Вам зламати ще один код – дуже складний, який приховує в собі загрозу для всього світу!

Коли найпотужніша розвідувальна організація нехтує свободою особистості в сучасному інформаційному просторі, відстояти її – справа хакерів! Один із них створив вірус, який виведе з ладу супер комп’ютер, що містить досьє на кожного інтернет-користувача. Чи вдасться математику Сюзанні Флетчер знешкодити його, щоб запобігти порушенню балансу влади? Як вилучити секретний код-антивірус із золотого персня хакера, загубленого десь в Іспанії?

Сюжет розгортається над швидко, головоломки та несподіванки трапляються на кожному кроці, тож навіть найдосвідченіші читачі візьмуть під сумнів власні здогади.


Читачі, ми вас сьогодні познайомили із Деном Брауном – автором усесвітніх бестселерів «Код да Вінчі», «Янголи і демони», «Інферно», «Втрачений символ», «Точка обману», «Цифрова фортеця». Браун не просто неперевершений романіст, він є справжньою літературною сенсацією. Маємо надію, що його твори знайдуть своїх поціновувачів.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар