середу, 23 вересня 2020 р.

«Книгоманія-2020»: нагороди «знайшли» своїх героїв.

         В цьому році ми усі звикаємо жити і працювати у нових реаліях, зважаючи на складну епідеміологічну ситуацію у країні. От і конкурс «Книгоманія-2020» не зміг зібрати переможців, не зміг відкрити для них чудове місто Львів. Але це не значить, що визначити та нагородити тих, хто переміг неможливо.

Раніше міська бібліотека для дітей вже повідомляла, що, за результатами он-лайн-конкурсу дві читачки з Нової Каховки отримали почесні звання. Це – Кравченко Олександра – учениця вже 8-го класу Корсунської ЗОШ та Косован Варвара – тепер учениця 7-А класу гімназії. 22 вересня, під час підбиття підсумків конкурсу «Лідер читання – 2020» дівчатка отримали свої заслужені нагороди. Олександра Кравченко отримала дипломи «Суперчитач Херсонської області» та «Суперчитач України». У Варвари Косован диплом «Суперчитач міста Нова Каховка».


Також дівчатка отримали грошові винагороди. «Це твої перші власно зароблені гроші» - сказав нашій Варварі тато. Зауважимо, що заробила вона їх своїм власним розумом. Тож, ще раз вітаємо читачок міської бібліотеки для дітей з перемогою, з отриманням таких почесних нагород і бажаємо подальших успіхів у навчанні!  І ще раз зазначаємо: двері міської бібліотеки для дітей завжди відкриті для тих, хто прагне знати більше (навіть зараз, не зважаючи на карантинні обмеження). Тому що знання – не тягар, їх за плечима не носити. 

Приходьте, читайте, розвивайтесь!

Немає коментарів:

Дописати коментар