понеділок, 14 вересня 2020 р.

Юним ерудитам та інтелектуалам.

В умовах адаптивного карантину Таврійська міська бібліотека освоює нові методи роботи з користувачами, зокрема заходи з невеликою кількістю читачів на свіжому повітрі. Так 10 вересня бібліотекар Півторак І.В. провела огляд журналу "КУЛЯ"для дітей на ганку бібліотеки.

"Куля"-пізнавально-розважальний журнал для школярів віком від 7 до 12 років. Метою проекту є заохочення учнів до читання, розвиток їх ерудиції та інтелекту."КУЛЯ"- журнал про все на світі для малих та великих розумників. Бібліотекар розповіла школярам про безліч цікавих речей, інформація про які надрукована у журналі. Підкреслила, що з "Кулею" вони дізнаються про найновіші та найцікавіші мультфільми, поринуть у світ мандрів, познайомляться з розмаїттям природи, та найголовніше – подружившись із "Кулею", вони зможуть самі потрапити на сторінки журналу, розповісти про себе, свої захоплення, особливі знання та вміння. А ще "Куля" завжди пропонує багато різноманітних ігор, головоломок, веселих завдань та конкурсів, беручи участь у яких діти зможуть щомісяця отримувати чудові призи.

Зважаючи на те, що читальна зала, де зазвичай діти знайомилися з новими журналами в умовах карантину не працює, бібліотекар запросила дітей відвідати абонемент бібліотеки і взяти журнал додому.


Немає коментарів:

Дописати коментар