середу, 16 вересня 2020 р.

Культурне картування Новокаховської громади

 

     Сьогодні, до Новокаховської центральної бібліотеки завітали поважні гості – ГО учасників бойових дій та ветеранів АТО «Біла стріла», а саме: Дмитро Марков, Вадим Ковальов, Леонід Кондрацький.

     У межах навчання в Академії культурного лідера, директорка Новокаховської ЦБС Петрова Людмила Миколаївна та провідний бібліотекар читальної зали Осадча Ірина Василівна  розповіли гостям про проект, в якому взяв участь відділ культури і туризму м. Нова Каховка -  «Децентралізація та реформа культурних послуг». Проект орієнтований на розробку нової політики у сфері управління культурою, а також запровадження нового підходу у наданні якісних та доступних культурних послуг на рівні територіальних громад. Потім провели з гостями пілотне інтерв’ювання з культурного картування місцевої громади.

 

     Щоб зробити свій внесок в культуру громади, ветерани АТО подарували бібліотеці книгу Романа Зінченка «Іловайський щоденник».


  Видання написане безпосереднім учасником подій, бійцем добровольчого батальйону «Дніпро-1», який пройшов маловідомі події в оточеному Іловайську та вихід бійців «кривавим коридором» дозволяє читачеві пережити разом з українськими солдатами одну з найтрагічніших сторінок в історії сучасної України, відчути все те, чого зазнали бійці добровольчих батальйонів, а численні фотографії дають можливість краще уявити описані події.

     Зустріч виявилася результативною та націленою на подальшу співпрацю

Немає коментарів:

Дописати коментар