понеділок, 28 вересня 2020 р.

Бібліомікс «Пригодомани, ловіть новинки!»

Привіт, Читачу або Читачка!


Сьогодні ми вирішили познайомити Вас із творами Андрія Кокотюхи, відомим письменником, сценаристом, журналістом, майстром детективного жанру, засновником премії «Золотий пістоль» за найкращий гостросюжетний твір. Його романи неодноразово екранізувалися, а перелік літературних нагород вражає – головні премії престижного літературного конкурсу «Коронація слова» він здобував уже п’ять разів! 2012 року автор дістав почесне звання «Золотого письменника України».




Кокотюха А. Темні таємниці: Роман / Андрій Кокотюха. – Харків: Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2019. – 288 с.

Це твір написаний у детективному жанрі. Події відбуваються в Піщаному – селище з поганою славою. А все тому, що в його околицях вже давно зникають люди, і найчастіше – молоді. Одного разу поліція знаходить в одному і тому же місці тіло 26-річного Євгена. Це шокує Ольгу, адже Євген був хлопцем її доньки Яни, з ним вона втекла з дому. Жінка відчуває, що донька в небезпеці, та поліція не поспішає шукати дівчину. Тому вона звертається до колишнього правоохоронця Вадима Чотара. Ольга і Вадим заглиблюються в пошуки Яни, але хтось навмисне збиває їх зі сліду. Той, хто боїться, що вони розкриють усі темні таємниці Піщаного…


Кокотюха А. Червоний: Роман / Андрій Кокотюха; передм. В. Кіпіані; художн. Н. Переверзєва. – 3-тє вид. – Харків: Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2018. – 320 с.

«Червоний» підтвердив реноме Андрія Кокотюхи як вправного майстра в царині пригодницької літератури. Автор звертається до теми українського повстанського руху в роки Другої світової війни. Бандерівцям закидають масові вбивства вчителів, їх місце в ГУЛАГу… Замість скніти в таборах, ватажок повстанців Данило Червоний наводить там лад! І нехай він планує втечу, йому єдиному до снаги підкорити своїй волі ув’язнених. Як це було, розкажуть три свідки, три запеклих вороги Данила: міліціонер Михайло Середа, чекіст Лев Доброхотов, в’язень-червоноармієць Віктор Гуров…

Також дивіться великий роман на великому екрані! Фільм Зази Буладзе «Червоний» (2017), у ролі Данила Червоного Микола Береза.

 

Кокотюха А. Червоний. Без лінії фронту: Роман / Андрій Кокотюха; передм. В. Кіпіані. – Харків: Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2019. – 320 с.

Кінороман «Червоний. Без лінії фронту» - довгоочікуване продовження «Червоного», книжки, яка ще до успішної екранізації набула в Україні культового статусу!

Повстанський командир Данило Червоний не пропав безвісти після втечі з табору смерті. Вояк УПА вижив і переміг у нелюдських умовах вічної воркутинської мерзлоти. Щоб зрозуміти, як це йому вдалося, ми маємо повернутися на десять років назад і побачити Червоного юним ліцеїстом, який лише починає боротьбу за свободу. Його шлях по-своєму бачать та оцінюють друг юності Мирон, повстанка Марія, радянський диверсант і донька «ворога народу»…

Відкрийте для себе Андрія Кокотюху. Читайте його твори, якщо почнете читати, то вже не зможете зупинитись! Гарантуємо!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар