вівторок, 22 вересня 2020 р.

Бібліогалерея «У сяйві радості й тепла, Нова Каховка ти моя!»

 


«Нова Каховка – міста кращого не знаю.

Тут є Дніпро, і захід сонця як в раю.

Чудовий краєвид і соловейків зграя.

Не має в світі більш ніде такого краю.»

                                    Т. Пустова 

 У житті кожного з нас буває багато свят, як особистих, так і загальнодержавних, але є свята, які займають окреме місце та об’єднують нас. Без сумніву, одним з таких є День міста.


26 вересня наше рідне місто –  Нова Каховка, святкуватиме своє 68-річчя.  Вона стала спільним місцем, тим куточком на Землі, який для кожного з нас  створює і втілює наші можливості. Вона  розквітає і  стає гарнішою.

Найбільша гордість та краса міста – це, звичайно, його мешканці. Саме завдяки мешканцям твориться унікальна спадщина міста, його історія. Завдяки наполегливості та самовідданості продовжує розвиватися сучасна Нова Каховка: споруджуються нові будівлі, змінюються вулиці, створюється сучасна інфраструктура.

«У сяйві радості й тепла, Нова Каховка ти моя!» – під такою назвою підготувала відео-привітання нашому місту Новокаховська міська центральна бібліотека, де розміщені книги та світлини про історію, туризм та письменницькі таланти Нової Каховки.

  Колектив Новокаховської центральної бібліотеки бажає рідному місту та його жителям процвітання, щастя, любові та достатку! Хай живе мир і радість на кожній вулиці, у кожному домі, в кожній родині, об’єднуючи всіх нас у згуртовану і небайдужу громаду.



Немає коментарів:

Дописати коментар