пʼятницю, 17 квітня 2020 р.

Новокаховська бібліотека №2 долучилися до цифрової освіти


Як зробити своє життя комфортнішим за допомогою телефона та компютера. Відповідь проста – навчитися цифрової грамотності. Як? Кожний може безкоштовно, корисно  навчатись за підтримки першої в Україні онлайн-платформи, яку запустило Міністерство цифрової політики. Багатьом українцям буде потрібна поміч в навчанні, щоб впевнено користуватися смартфоном, компютером та планшетом. І саме бібліотекарі зможуть стати для них провідниками до цифрового світу.  За цією програмою можна буде вчитися в будь-який комп'ютеризованій бібліотеці і мабуть вони будуть першими офлайн-хабами проекту «Дія».
Тож наразі, під час карантину, бібліотекарі міської бібліотеки №2 м. Нової Каховки долучилися до перегляду освітніх серіалів та пройшли тести, які визначили можливі прогалини у знаннях, а після цього отримали сертифікати, що підтвердили їх цифрові навички. Сподіваємось, що у майбутньому користувачі нашої бібліотеки з нашою допомогою отримають або вдосконалять свої знання.
Згодом на онлайн-платформі з'являться просунуті курси для різних спеціалізацій, курси світчер, lifestyle-курси, курси нових цифрових професій. Отже , все цікаве тільки попереду!

Немає коментарів:

Дописати коментар