пʼятницю, 19 квітня 2019 р.

Поезія надихає і мотивує!

На бібліознайомство з «Поетичною спадщиною молодого міста» в рамках Тижня молодіжної книги до читального залу юнацької бібліотеки запросили учнів гімназії. Бібліотекарі ознайомили гімназистів зі збірками ново каховських поетів, презентували їх книги, що були подаровані бібліотеці авторами з їх автографами. Поезія надихає і мотивує!




Молоді люди глибше пізнали творчість поетів міста: .А. Бахути, В.Смолій, О.Гунька, О.Левчук, В.Дарибогова, С.Григоренко, Т.Пустової. Переживали гарні емоції радощів, натхнення, здивування, викликані читанням поетичних рядків, забажали взяти поетичні збірки для глибшого вивчення краєзнавчої поезії, для навичок виразного читання поетичних творів, для милування красою поетичного слова. 


Наступний день Тижня відзначився молодіжним вуличним флешмобом читачів юнацької бібліотеки «Хвилина читання». 
Активність молоді, допитливість відчувалася у  бажанні пізнати про  фантастику, пригоди, сучасні кримінальні романи саме у весняному міському парку  імені Степана Фалдзинського, розташованому вздовж  берега Дніпра в чудовому місті Нова Каховка. 



Бібліотекарі  Марія Федотова і Світлана Новоселова ознайомили  і зацікавили студентстство,  дорослих, 



місцевих поетів, які прогулювалися в парковій зоні з фантастичними романами  Марини та Сергія Дяченків, пригодницькими романами Андрія Кокотюхи, новинками поезії, періодичними виданнями, провели бібліографічний бліц-огляд та рекламу заходів, які відбудуться в бібліотеці в найближчим часом.

Немає коментарів:

Дописати коментар