пʼятницю, 19 квітня 2019 р.

Інтернет чи книга?

До Всесвітнього дня книги та авторського права (відзначається 23 квітня) Дніпрянською селищною бібліотекою з учнями двох шостих класів Дніпрянської ЗОШ два дні поспіль проводився  диспут «Інтернет чи книга?»



Учні підготувалися до заходу – виготовили плакати за темою заходу. Під час спілкування кожний висловлював думку про необхідність користування носіями інформації для гармонійного розвитку та продуктивного спілкування в колективі.
Діти переглянули відео «Клиповое мышление. Удивительные факты», «Розвивай мислення, емпатію..», пригадали сторінки біографії Біла Гейтса, історію створення сучасного комп’ютера.



Розглядаючи питання необхідності читання в житті людини, бібліотекар познайомила з чудовою книжкою «27 причин читати книгу». А потім  пригадали історію виникнення та розвитку створення книги, видатних письменників і діячів світу.


Підлітки демонстрували свої плакати і своє бачення необхідності отримання інформації з різних джерел.



Наприкінці диспуту, який дуже сподобався дітям,  учні дійшли висновку, що користуватися інтернетом треба обмежено. А для того, щоб досягти успіху у житті потрібно читати великі художні твори, дивитися старі фільми, медитувати, писати тексти та робити для себе дні відпочинку від інформаційного шуму.

Немає коментарів:

Дописати коментар