середу, 17 квітня 2019 р.

Новокаховська команда «Profiліц» у обласному міжрегіональному інноваційному проекті з профорієнтації учнівської молоді "ПрофіКемп".

Міська бібліотека для дітей разом з міським центром зайнятості та Новокаховським техніко-економічним ліцеєм у 2018-2019 роках долучилася до міжрегіонального інноваційного проекту з профорієнтації учнівської молоді «Профі-Кемп», який проводиться з метою сприяння національно-патріотичному вихованню дітей старшого шкільного віку, шляхом підвищення їх поінформованості про соціальний та економічний розвиток рідного краю, його природні ресурси, історичну та культурну спадщину.


Весела, амбітна  команда  «Profiліц» разом з Карпенко В.І., заступником директора ЦБС, Гайдай С.В., провідним бібліотекарем міської бібліотеки для дітей, Хаврієнко О. Б, Власенко К.В., викладачами Новокаховського техніко-економічного ліцею, Масюткіною К.С., спеціалістом Новокаховської міської філії ОЦЗ Нової  Каховки протягом року ходили вулицями і стежками м. Нова Каховка, їздили населеними пунктами Новокаховської міської ради (завдяки підтримці депутата Новокаховської міської ради Хоменка С.В), щоб визначити про що саме вони можуть розповісти потенційним гостям міста. А ще  проводили зустрічі з цікавими людьми; знайомилися зі світом професій;  розробляли туристичні маршрути: створювали піар-стратегії  та наповнювали власні сторінки у соцмережах.



11 квітня одинадцять команд з усіх куточків Херсонщини зібралися у  Новій Каховці на фінальний захід обласного етапу міжрегіонального інноваційного проекту з профорієнтації учнівської молоді "ПрофіКемп".


Учасників заходу привітали Клюцевський Володимир Іванович, керівник апарату Херсонської обласної державної адміністрації, Коваленко Володимир Іванович, міський голова Нової Каховки, ініціатори та співорганізатори міжрегіонального проекту - Єрашов Євгеній Олександрович, директор Херсонського обласного центру зайнятості, і Бардашевська Анна Іванівна, директор Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки.






У фіналі команди  змагалися у  номінаціях: «Кращий туристичний маршрут», “Кращий гід-екскурсовод”, “Оригінальна сувенірна продукція” , «Краща  PR-кампанія проекту”, «Сценічній PR-презентація власного туристичного маршруту».
        

Команда «Profiліц» зайняла такі місця:

- ІІ місце у категорії "Кращий туристичний маршрут"
- ІІ місце у категорії  "Краща PR-кампанія"



        





Подякою за роботу в проекті, за організацію дослідницької та творчої діяльності команд, систематичне висвітлення подій і заходів проекту на веб-ресурсах,у соцмережах та у ЗМІ нагороджено куратор команди Карпенко Валентина Іванівна, заступник директора ЦБС по роботі з дітьми.

Немає коментарів:

Дописати коментар