середу, 24 квітня 2019 р.

Відео-екскурсія «Кам’яні шедеври рідного міста»

23 квітня до Дніпрянської загальноосвітньої школи в шості класи з бібліотечним візитом завітала Кузнєцова О.Г. , провідний бібліотекар Дніпрянської селищної бібліотеки, щоб познайомити  учнів з кам’яними шедеврами Нової Каховки.
Під час заходу 39 дітей були ознайомлені з книгою-альбомом «Кам’яні вишиванки Нової Каховки» видавництва «Наддніпряночка», в якій з любов’ю розкрита неповторність та унікальність нашої малої батьківщини, неоціненного скарбу під відкритим небом.



Відеоматеріали познайомили учнів з історією створення міста: будівництво відбувалося  з 1951 по 1957 роки на місті с. Ключове, 28 лютого 1952 року місто отримало назву Нова Каховка.
Путівник ТСН познайомив підлітків з інформацією, що наше місто відоме на теренах України, як місто тисячі джерел і неповторної культурної спадщини –  кам’яними вишиванками  Г. О. Довженка.



Презентація книги в слайдах надала можливість детальніше ознайомитись з архітектурою та оздобленням будівель історичної частини міста.
Учням дуже сподобалася книга та її презентація. Вони відкрили для себе неповторність своєї малої батьківщини – Нової Каховки.



Немає коментарів:

Дописати коментар