середу, 14 листопада 2018 р.

Літературне знайомство

В юнацькій бібліотеці відбулося літературне  знайомство  «Література молодих авторів»,  до Всесвітнього дня молоді, що відзначається щорічно 10 листопада. Саме в цей день на Всесвітній конференції молоді у Лондоні, що проходила 29 жовтня - 10 листопада 1945 року, була заснована Всесвітня федерація демократичної молоді (ВФДМ). Міжнародне об’єднання молодіжних організацій - це центр міжнародного демократичного молодіжного руху, який об’єднує молодь незалежно від політичних і релігійних поглядів, расової та національної приналежності. ВФДМ веде боротьбу за мир, права молоді, незалежність народів, інтернаціональне згуртування прогресивної молоді проти колоніалізму, неоколоніалізму, фашизму та расизму. 


Запросивши  до читального залу старшокласників гімназії з класним керівником Антоніною Сергіївною Мельниченко, бібліотекарі розповіли їм про нові молодіжні книжкові та журнальні надходження до бібліотеки. Дали короткий огляд книжкових новинок – романів.


  Бібліографічний огляд містив твори молодих українських авторів, що стали лауреатами багатьох конкурсів. Гарні журнали, з різних галузей знань, що передплачує юнацька бібліотека завдяки спонсорам, також зацікавили старшокласників.


Немає коментарів:

Дописати коментар