середу, 21 листопада 2018 р.

«Ігри патріотів Херсонщини» - святковий фінал

20 листопада відбулись фінальні змагання та святкова церемонія нагородження переможців обласного інтелектуального турніру «Ігри патріотів Херсонщини-2018», приурочені до Всесвітнього дня дитини і Дня Гідності та Свободи.     


Участь у святковому дійстві взяли і читачі Новокаховської  ЦБС, переможці   II туру:
у молодшій віковій категорії: Новікова Аліна – читачка міської бібліотеки № 2, учениця 5-А класу ЗОШ № 8
у середній віковій категорії: Ананьїн Петро – читач міської бібліотеки для дітей, учень 6-В класу НВК № 2
у старшій віковій категорії: Шумлянська Вікторія – читачка Корсунської сільської бібліотеки, учениця 9 класу Корсунської ЗОШ


Програма розпочалась  для фіналістів  екскурсією по Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки. Наступним кроком була участь у фінальних змаганнях, де кращі знавці рідного краю, юні патріоти Херсонщини – переможці районних та міських етапів турніру відповіли на тестові завдання.


Наступним став патріотичний євроквест «Україна – це Європа!», після якого усі учасники обласного фіналу цікаво провели час за розвагами у читальних та ігровому залі та в медіа-центрі бібліотеки.


Святкові урочистості  проходили в Херсонському академічному обласному театрі ляльок. Співведучими свята були герої книжки Володимира Рутківського «Сторожова застава» Вітя Бубненко та підступний Шаман.


Переможців  і учасників обласного фіналу вітали: Щаслива Ганна Петрівна – заступник директора Департаменту освіти, Мазур Ігор Романович -  заступник директора Департаменту культури та Бардашевська Анна Іванівна – директор Херсонської  обласної  бібліотеки  для дітей імені Дніпрової Чайки.


Юні патріоти Нової Каховки отримали Дипломи лауреата фіналу обласного інтелектуального турніру «Ігри патріотів Херсонщини за підписом   директорів Департаменту  культури, туризму та курортів та Департаменту освіти, науки та молоді Херсонської обласної державної адміністрації, які є засновниками та організаторами щорічного турніру ігор разом із  Комунальним  закладом  «Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки» Херсонської обласної ради.
За успішну роботу з національно-патріотичного виховання дітей бібліотечними засобами та активне залучення школярів до участі в обласному  інтелектуальному турнірі «Ігри патріотів Херсонщини – 2018»  подяку отримала Новокаховська міська бібліотека для дітей.

Немає коментарів:

Дописати коментар