середу, 2 травня 2018 р.

Зустріч з пернатими друзями

Кожного року у квітні згідно програми ЮНЕСКО “Людина і біосфера” відзначається День птахів.
Сумним і нецікавим було б наше життя без птахів. Уявити собі весну без пташиного співу, теплі ночі без тьохкання солов’їв, ліси без кування зозуль чи степи без дрохви неможливо. Поведінка птахів завжди приваблювала людину і загадувала їй загадки. Питань дуже багато, а відповідей на чимало з них і досі немає.
20 і 26 квітня до молодшого відділу міської бібліотеки для дітей порахувати пташині рекорди і удосконалити свої знання завітали учні 1-А та 2-В класів гімназії.



На допомогу їм прийшла науково-популярна тематична природнича газета для розумників і розумниць «Колосочок». Створені за її сторінками загадки і кросворди прийшлись до душі маленьким читачам. Добрих всім мрій і спілкування з природою!

Члени клубу «Журавлик» міської бібліотеки №2 разом з бібліотекарем присвятили свою квітневу зустріч пернатим друзям – птахам. 


Дівчата познайомилися із самими найкрасивішими представниками цих створінь, а також дізналися про незвичайні факти із життя птахів. На минулому засіданні дітям було запропоновано підготувати невеличкі повідомлення про тих птахів, які їм подобаються і це було родзинкою всієї зустрічі. Наприкінці діти із задоволенням розгадали кросворд.

Немає коментарів:

Дописати коментар