четвер, 17 травня 2018 р.

Свято «Бібліотеці - 60!»

16 травня 2018 року Тополівська сільська бібліотека відмітила своє 60-річчя.
На свято завітали жителі села, керівники міської та сільської ради, працівники культури, особливо бібліотекарі. 

На сцені Будинку культури, де проходило свято, демонстрували свої таланти школярі - активні читачі бібліотеки: тут були «баба Параска» з «бабою Палажкою», «Читайлики», які, крім цікавих сценок, потім ще й гарно співали. 





Родзинкою свята були виступи маленьких вихованців дитячого садка «Ромашка» с. Тополівка. Вони і читали вірші, і перетворювалися у квітник, і прали до дірок білизну, активно підтанцьовуючи, чим дуже повеселили присутніх у залі.


Цікаву жартівливу композицію «Три дівиці під вікном» продемонструвала провідний бібліотекар Чорна Н.Д. разом з завідуючою Будинком культури Хавич Т.М. і активною читачкою Огієнко О.П. 
В фіналі свята провідний бібліотекар Чорна Н.Д. приймала поздоровлення від присутніх. З ювілеєм бібліотеку і бібліотекаря вітали: керуючий справами міської ради Акуленко Василь Степанович, 
начальник відділу культури і туризму Зарудна Наталія Сергіївна, 
голова Райської сільської ради Коваль Іван Іванович та секретар ради Даніна Ірина Олександрівна; 
директор Новокаховської ЦБС Петрова Людмила Миколаївна зі своїм заступником Сидоренко Розою Юріівною, а ще представник АПФ «Таврія» Штанько Світлана Геннадіївна та представники від Дочірнього підприємства АПФ «Таврія». 
Свято вдалося. Але завжди вкінці свята бібліотекарі говорять гостям: 

«Не оминайте наш поріг, 
Беріть скарби нетлінні в руки. 
Нема прекрасніших доріг, 
Ніж в цей вселюдський храм науки!» 


Немає коментарів:

Дописати коментар