вівторок, 18 січня 2022 р.

«Краса і велич символів держави».

 #Новокаховська_міська_бібліотека_для_дітей_та_юнацтва

 #ці_книжки_у_бібліотеці_завдяки_УІК

30 років з часу затвердження гімну України та малого державного герба України – чудова нагода ознайомитися з цікавими фактами про наші національні символи!

Це власне і зробили учні 6-А класу Академічного ліцею «Спектр» у ході історичного хронографу «Краса і велич символів держави». поспілкувавшись з бібліотекарем міської бібліотеки для дітей та юнацтва Світланою Вікторівною Гайдай.


Поспілкувалися, попишалися  Своїм, українським, вислухали  та обговорили версії, факти та гіпотези виникнення та становлення державних символів України. Дізналися, скориставшись якими документальними  джерелами, можна прочитати більше з даної теми.


Ну, і традиційне - всі знають, що бібліотекарі міської книгозбірні для дітей та юнацтва полюбляють книжки, з якими можна гратися. Не виключення і сьогоднішній захід, тим більше книжка дійсно крута

Ваєт, Валері. Як створити власну країну. – Харків: Жорж, 2019

Діти з радістю включилися у гру! Обрали імператора, створили Імперію Вухатих Шурупчиків, створили власний прапор та гімн.

Юнацький сектор міської бібліотеки для дітей та юнацтва та бібліотека Академічного ліцею «Спектр» організували книжкову виставку і провели годину державності «Наш Гімн – наша велич».




Бібліотекарі Федотова М.М. та Верішко Н.В. ознайомили учнів  11 класу з державними символами України. Юні учасники заходу  виявили активність під час  патріотичного заходу – з почуттям любові до рідної землі по черзі читали рядки Гімну.


Немає коментарів:

Дописати коментар