четвер, 6 січня 2022 р.

Різдвяний релакс "У Святвечір в кожнім домі..."

     Зима – це та чудова пора року, яка приносить із собою безліч свят, серед яких  ми найбільше відзначаємо найулюбленіше свято православного світу – Різдво Христове. Воно добре та світле свято, яке втілює наші мрії і надії, радість зустрічі з рідними та близькими, тепло родинного вогнища, любов і турботу про близьких людей.

     В переддень цього свята, на Святвечір, до Новолагерської сільської бібліотеки завітали дітлахи та дорослі на Різдвяний релакс «У Святвечір в кожнім домі...».

     Бібліотекарка Балюк Л.Ю. розповіла гостям заходу історію народження Ісуса Христа, про традиції  і звичаї святкування Різдва Христова та його дохристиянські елементи, які мали закликати добрий урожай у наступному році, багатство і добробут господарям, щастя і здоров'я всім членам родини.

     Різдвяний релакс так прийшов до душі гостям бібліотеки,  що діти та дорослі з радістю декламували колядки та щедрівки, ділилися досвідом своєї родини щодо святкування цього свята та переглянули літературу, присвячену даній тематиці... 



Немає коментарів:

Дописати коментар