пʼятницю, 21 січня 2022 р.

До Дня Соборності України.

   20 та 21 січня у п’ятих класах Дніпрянського ліцею № 4 бібліотекарі Дніпрянської селищної бібліотеки Кузнєцова О.Г. та бібліотеки ліцею Горева Д.В. провели історичну екскурсію «Національні символи України», щоб ознайомити дітей з національними та народними символами нашої держави, а також нагадати про державне свято День Соборності України.









Під час заходу діти  познайомилися з такими поняттями, як: герб, прапор, гімн України. Дізналися  цікаві  історичні факти про історію створення символів держави та їх значення. Учні переглянули відео «День Соборності. Що святкуємо?», пограли в настільну гру «Моя Україна», розфарбували розмальовки з патріотичною символікою.

Захід пройшов динамічно, інформативно, цікаво.

 

20 січня в Веселівській сільській бібліотеці до дня Соборності України пройшов захід –  хроніка-резюме "Соборна мати Україна,одна на всіх як оберіг." Бібліотекарка розповіла  дітям про історичний факт злуки українського народу, його значення. Діти разом взялися за рушники, символізуючи -єднання. Такі заходи виховують у дітей глибоку повагу до своєї Батьківщини.





Немає коментарів:

Дописати коментар