пʼятницю, 21 січня 2022 р.

Мистецький салон: «Знай наших: Микола Куліш»

    20 січня 2022 року стартував краєзнавчий проєкт, започаткований  Херсонською  обласною  бібліотекою  для дітей ім. Дніпрової Чайки  «Знай наших!».  Проєкт спрямований на національно-патріотичне виховання сучасної дитини, формування у юних мешканців Херсонщини локальної ідентичності, почуття гордості за свій рідний край та відповідальності за його майбутнє.

  Активні читачі міської бібліотеки для дітей та юнацтва  взяли участь у  першому заході  проєкту «Знай наших», що відбувся онлайн у формі мистецького салону «Знай наших: Микола Куліш».


  Основний склад Новокаховської команди представляють веселі та амбітні дівчатка з 7-В класу Ліцею № 9. Знайомтеся!

  Щира,  життєрадісна  та творча - Лісова Ірина! Іра намагається  завжди почуватися  щасливою та мріє щоб цей світ став кращим. Любить читати, слухати музику та пише вірші. А ще б хотіла запитати у Юлії Чернієнко чи відбувалися події описані у книзі «Помста» у реальному житті.

  Трудолюбива, добра та весела – Дорош Поліна! Поля у вільний час з задоволенням читає книжки та грає у ігри. Хотіла б зіграти роль принцеси та відмінити хвороби та домашні завдання.

  Відповідальна, працьовита та добра – Бутенко Ксенія! Ксюша мріє мати багато друзів та виконати бажання своєї сестри. У вільний час любить спілкуватися, читати та слухати музику.

  Весела, самостійна та творча – Рябцева Аріна! Аріна назавжди відмінила б війни і хвороби. Почувається щасливою коли разом з родиною, любить читати фантастику, співати та малювати, мріє стати дизайнером інтер’єру.

  Захід вразив дівчаток неймовірними картинами, змістовною розповіддю про життя і творчість Куліша. Неабияк прокачало творчі здібності дівчат  завдання за допомогою методики сторітеллінг. Було цікаво і пізнавально!!!



Немає коментарів:

Дописати коментар