четвер, 30 вересня 2021 р.

БІБЛІОТЕК@ – ВІКНО У СВІТ

   До Всеукраїнського дня бібліотек, який 30 вересня святкує Україна, в центральній міській бібліотеці пройшов інформ-кліппінг «Бібліотек@ – вікно у світ» для бібліотекарів Новокаховської ЦБС.

На свято до бібліотеки завітали: Арнаут В.В., заступник міського голови, Зарудна Н.С., начальник відділу культури і туризму Новокаховської міської ради та її заступник Малига Я.Є.


Бібліотекарі – ведучі заходу вже традиційно в прозі та у віршах возвеличували «її величність» книгу та бібліотеки – «затишок думок святих», говорили про любих читачів та смішні історії, пов’язані з читачами. І, звісно ж, говорили про бібліотекарів – господинь бібліотек. Вважається, що на землі є три святі професії: вчитель, лікар і бібліотекар. Останній стоїть у витоків мудрості, пізнання, допитливості. Це бібліотекар – охоронець, провідник книги до читацького серця.



Всі разом із задоволенням подивилися слайд-презентацію про роботу центральної бібліотеки у 2021 році, яку підготували працівники центральної бібліотеки. А потім прослухали «Оду бібліотекареві» та добре посміялися над гумористичним віршем «Сон бібліотекаря», в якому «товстоморді бібліотекарі лопатою гроші гребуть». А ще помріяли про нову будівлю для центральної бібліотеки.



Бібліотекарів зі святом привітали Арнаут Володимир Вікторович, заступник міського голови



та Зарудна Наталія Сергіївна, начальник відділу культури і туризму зі своїм заступником Малигою Яною Євгенівною.







В фіналі заходу розпочалося нагородження кращих бібліотекарів 2021 року з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек. Грамотами від начальника відділу культури і туризму було нагороджено 6 бібліотечних працівників.








Також привітала бібліотекарів Петрова Людмила Миколаївна, директор Новокаховської ЦБС та вручила бібліотекарям Грамоти від ЦБС.



  Від поважних гостей в подарунок бібліотекарі отримали квіти та солодощі. А Яна Євгенівна від себе особисто подарувала центральній бібліотеці збірку своїх віршів.


Цариць світу книжкового сьогодні вітаємо,

Щастя і любові, радості бажаємо!

Повних полиць і читальних залів,

Щоб ніхто і нічого вам в роботі не заважало!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар