пʼятницю, 1 жовтня 2021 р.

1 жовтня - Міжнародний день музики.

    Музика одна з прекрасних естетичних цінностей людства. Вона сприяє гармонізації нашого загального світовідчування, виступає інструментом самовираження і натхнення, служить джерелом непередаваних відчуттів і емоцій.

До міської бібліотеки для дітей та юнацтва на Муз Party: музикомани. завітала малеча і була здивована, що лунає музика. Діти дізналися про цікаві факти музичного життя, коли народилася музика, для чого вона взагалі існує. Цікаво було їм подивитись, якими були першими музичні інструменти, що спільного вони мають із сучасними.



       Охоче брали участь у вікторині, відповідали на питання, співали та танцювали. Пригадали казки, в яких розповідається, як за допомогою музики, пісень бідняки перемагали багатіїв, називали мультики, в яких казкові герої співали пісні. Захід пройшов дуже весело, всі діти отримали солодкий приз.


Міська бібліотека №2 підготувала виставку–вітання «Музиканти–ювіляри».



 Мистецтво музики має величезний потенціал і багатьом композиторам донині вдається виражати через неї не тільки стан своєї власної душі, але й передавати атмосферу навколишнього, повного почуттів і переживань складного внутрішнього світу взаємин людини і природи. Вона прикрашає життя людей, змушує їх радіти і співпереживати, відкриваючи двері в прекрасний світ звуків і коливань наших власних струн душі.

        З Міжнародним днем музики!


Немає коментарів:

Дописати коментар