Франція – це країна багатої історії і великих ідей, батьківщина моди і шампанського! Париж – це столиця всіх романтиків.
«Усе
в Парижі має певну мету. Кожнісінька церква, бульвар, ліхтарний стовп,
пам’ятник, універмаг, міст, кондитерська, лавка в парку, столик у кафе… - усе в
цьому місті ретельно розміщене по своїх місцях…», - як написав Девід Лебовіц.
Пропонуємо
здійснити неймовірну кулінарну подорож Парижем разом із всесвітньо відомим
кондитером Девідом Лебовіцем, а допоможе нам у цьому його книга:
Лебовіц Д. Солодке життя в Парижі / Девід
Лебовіц; пер. з англ. О. Голуб. – Х.: Віват, 2019. – 320 с.: іл. (Серія
«Дозвілля»).
Яку
центральна міська бібліотека отримала в рамках Програми поповнення фондів
публічних бібліотек, яку надав Український інститут книги.
Для
автора цієї книги Париж був давньою мрією, яку йому вдалось здійснити. Він не
тільки оселився в Парижі, але й відкрив свою справу. Девід Лебовіц –
професійний кухар, автор кулінарних книжок. У Парижі Лебовіц почав вести один
із перших блогів про харчування.
Автор
навчить вас найважливішим словам, які треба знати в Парижі. Також вечеряти та
вдягатись, як парижанин. Ви поринете в дивовижну атмосферу цього неповторного
міста, відчуєте смак французьких страв. Ми впевнені, що вам, навіть, захочеться
приготувати хоча б одну із понад п’ятидесяти оригінальних рецептів відомого
кухаря: макарон із шоколадом, сардини з цибулею та родзинками по-венеційськи,
тапенад з інжиру й оливок, шоколадне маршмелоу з кокосом, шукети з шоколадними
крихтами…
Читайте,
готуйте, смакуйте і відчуєте аромат паризького життя!
Немає коментарів:
Дописати коментар