середу, 20 жовтня 2021 р.

Бібліо-знайомство «Солодке життя в Парижі» від Девіда Лебовіца

     Франція – це країна багатої історії і великих ідей, батьківщина моди і шампанського! Париж – це столиця всіх романтиків.

«Усе в Парижі має певну мету. Кожнісінька церква, бульвар, ліхтарний стовп, пам’ятник, універмаг, міст, кондитерська, лавка в парку, столик у кафе… - усе в цьому місті ретельно розміщене по своїх місцях…», - як написав Девід  Лебовіц.

Пропонуємо здійснити неймовірну кулінарну подорож Парижем разом із всесвітньо відомим кондитером Девідом Лебовіцем, а допоможе нам у цьому його книга:

Лебовіц Д. Солодке життя в Парижі / Девід Лебовіц; пер. з англ. О. Голуб. – Х.: Віват, 2019. – 320 с.: іл. (Серія «Дозвілля»).

Яку центральна міська бібліотека отримала в рамках Програми поповнення фондів публічних бібліотек, яку надав Український інститут книги.

Для автора цієї книги Париж був давньою мрією, яку йому вдалось здійснити. Він не тільки оселився в Парижі, але й відкрив свою справу. Девід Лебовіц – професійний кухар, автор кулінарних книжок. У Парижі Лебовіц почав вести один із перших блогів про харчування.

Автор навчить вас найважливішим словам, які треба знати в Парижі. Також вечеряти та вдягатись, як парижанин. Ви поринете в дивовижну атмосферу цього неповторного міста, відчуєте смак французьких страв. Ми впевнені, що вам, навіть, захочеться приготувати хоча б одну із понад п’ятидесяти оригінальних рецептів відомого кухаря: макарон із шоколадом, сардини з цибулею та родзинками по-венеційськи, тапенад з інжиру й оливок, шоколадне маршмелоу з кокосом, шукети з шоколадними крихтами…

Читайте, готуйте, смакуйте і відчуєте аромат паризького життя!


Немає коментарів:

Дописати коментар