середу, 8 вересня 2021 р.

Нова Каховка - спортивна.

      У міській бібліотеці №2, до дня фізкультури та спорту, на інформаційну годину «Нова Каховка - спортивна» для студентів НКФПК запросили легкоатлетку Новожилову Ірину Олександрівну, що спеціалізується у метанні молота. Вона учасниця Олімпійських ігор 2008, 2012, 2016, та 2020 років. На зустріч також був запрошений заступник міського голови у справах управління праці та соціального захисту населення;територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг),центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів, міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, служби у справах дітей, відділу культури і туризму Арнаут Володимир Вікторович.

Провідний бібліотекар Рядних І.Л. розповіла про спортивне життя Нової Каховки, про видатних спортсменів нашого міста. Особливу увагу приділила останній Олімпіаді 2020 в Токіо. Адже нам є ким пишатися: із шести учасників з Херсонської області троє було  з Нової Каховки.

Ірина Олександрівна дуже змістовно, а саме головне цікаво, розповіла про свій  спортивний шлях. Зустріч пройшлаа у форматі запитань і відповідей.


І колектив бібліотеки і молодь дуже вдячні Ірині за розповідь. Щоб досягти таких результатів потрібно було наполегливо працювати. А ще Ірина подарувала для бібліотеки книгу М.М. Булатова «Енциклопедія Олімпійського спорту в запитаннях і відповідях».


Від Володимира Вікторовича дізналися подробиці  про  будівництво Центру олімпійських видів спорту “Н2О Нова Каховка”.

Зустріч завершилася, але враження залишаться у кожного учасника назавжди.



Немає коментарів:

Дописати коментар