понеділок, 27 вересня 2021 р.

ПЕРЛИНА ДНІПРА – НОВА КАХОВКА

     25 вересня 2021 року бібліотеки міста долучилася до святкування Дня міста. Центральна міська бібліотека в парковій зоні на алеї мистецтв презентувала виставку-інсталяцію «Перлина Дніпра   Нова Каховка». У відкритій мушлі серед легких, як повітря хвиль блакитного «фатинового» Дніпра, наче справжня перлина красувалась панорама нашого чудового міста з висоти пташиного польоту.



Така краса примушувала містян, які проходили повз, зупинятися та робити на тлі виставки світлини на згадку.





Долучилися до фотосесії містян і наші керівники: Арнаут В.В., заступник міського голови та Зарудна Н.С., начальник відділу культури і туризму.


Чудовим доповненням до виставки була краєзнавча  «вибухова» гра- вікторина, підготовлена бібліотекарями, в якій із задоволенням брали участь і діти, і дорослі. Вони кидали голки в кольорові повітряні кульки. При попаданні в ціль кульки вибухали і з них випадали питання вікторини про наше місто. За правильну відповідь всі переможці отримували в нагороду мапу «Кам’яні вишиванки Нової Каховки».






Зацікавила «вибухова» вікторина і  заступника міського голови Арнаута В.В.   


Яскраво доповнювала виставку-інсталяцію різнобарвна виставка робіт із бісеру нашої майстрині – бібліотекаря центральної бібліотеки Ісакової Є.Ю.

Немає коментарів:

Дописати коментар