четвер, 2 вересня 2021 р.

Творча майстерня «Літо з користю»

 

Ось і закінчилося літо! Діти відпочили, набралися сил. Хтось побував на морі, хтось у бабусі в селі. Є і дітки, які  відвідували літні табори. Саме для відвідувачів літнього табору LIFE IN DANCE CAMP NK бібліотекар центральної бібліотеки Ісакова Є.Ю. провела цикл майстер-класів. Чому ж навчилися діти?

21 липня відбувся Handmade «Веселка для чашки». 

30 липня діти зібралися на творчу майстерню «Морозиво – літня насолода». Зазвичай в літку всі полюбляють морозиво. Бібліотекар запропонували виготовити чарівне морозиво, яке ніколи не розтане, але нажаль і з’їсти його не можна. Імітацію кульок морозива зробили за допомогою ватних дисків. 

18 серпня.  Напередодні 30-ї річниці дня Незалежності України бібліотекар Євгенія провела інформаційний вектор «Ми - Україна».  На запитання бібліотекаря: «З чим, у вашій уяві, асоціюється слово незалежність»? Більшість дітей відповіли – голуб. Тому Євгенія запропонувала виготувати цього птаха власними руками. Діти з захоплення вирізали, клеїли та складали крила голубам. 


21 серпня.  Творча майстерня «Подорож на повітряній кулі». Всі ми мрійники і у кожного є власна заповітна мрія. Більшість дітей, які прийшли цього дня до табору  мріяли про подорож повітряною кулею. Бібліотекар Євгенія запропонувала виготовити повітряні кулі з кольорового паперу. Звісно на такій кулі не можливо здійснити подорож, але її можна повіси на люстрі і вона буде нагадувати про мрію щодня.  

30 серпня. Майстер-клас «3D літній пейзаж». На згадку про літній відпочинок дітки зробили 3D аплікацію морського пейзажу.  

Немає коментарів:

Дописати коментар