вівторок, 24 грудня 2019 р.

Година спілкування "Ким бути?"

17 грудня в приміщенні Дніпрянської селищної бібліотеки відбулась зустріч представників Новокаховського політехнічного коледжу з учнями 11 класу Дніпрянської загальноосвітньої школи.


Педагоги коледжу Додрик О.В. та Войтюк Л.М. розповіли присутнім про набір на 6-місячні підготовчі курси для вступу в Новокаховський політехнічний коледж та успішної здачі ЗНО у школі, а саме: поглибленне вивчення української мови та математики, гнучкі форми навчання (очна, заочна, дистанційна) та можливість абітурієнтам після навчання на підготовчих курсах вступити на бюджетну форму навчання.


Учнів 11 класу зацікавили професійно спрямовані можливості студента, розвиток особистих здібностей і талантів, соціальні пільги та гарантії для молоді у коледжі. Педагоги докладно відповіли на ці запитання та познайомили з переліком спеціальностей, які отримають студенти, а також про можливість проходження практики за своєю спеціальністю закордоном.


Найбільш конкретно це питання розкрив студент 4 курсу спеціальності електротехніка, електроенергетика та електроніка Полівода Владислав, який має досвід проходження практики у Польщі – умови життя та роботи, матеріальне забезпечення, можливість отримати диплом міжнародного зразка та працювати в інших країнах ЄС.
Під час спілкування учні отримали багато цінної інформації для подальшого професійного вибору.

Немає коментарів:

Дописати коментар