вівторок, 17 грудня 2019 р.

Книжковий Миколай – 2019

Всього через декілька днів до кожної маленької дитини завітає небесний чарівник, який дарує добро. Звичайно ж, мова про Святого Миколая. А хочете стати гостями свята, яке збирає цими святковими днями у місті Херсоні тих, хто любить читати, а ще має власний талант письменника? Як це зробити? Дуже просто. Влітку, під час канікул, завітати до дитячої бібліотеки, щоб стати учасником Всеукраїнського дитячого літературного конкурсу «Творчі канікули».


Саме так зробили читачки міської бібліотеки для дітей Ангеліна Басова та Анастасія Третьякова.



Дівчатка написали творчі роботи, які були відмічені першим та третім місцем, та отримали запрошення  взяти участь у IV  Південному фестивалі книги і читання «Книжковий Миколай».


На церемонію святкового нагородження, що проходила у ТРЦ «Фабрика»,  приїхала Ангеліна Басова, яка зараз навчається у ліцеї. 



Диплом за перше місце і подарунки юній письменниці вручали: Ігор Мазур – заступник начальника управління культури обласної державної адміністрації, Василь Загороднюк – голова Херсонської обласної організації Національної спілки письменників України, голова журі конкурсу та сам Святий Миколай.


Анастасія Третьякова наразі навчається у Бериславському педагогічному коледжі. Диплом та подарунки дочекаються її у міській бібліотеці для дітей, читачкою якої Настя була багато років.


Колектив дитячої бібліотеки вітає своїх переможниць, бажає їм подальших успіхів на літературній ниві та запрошує усіх творчих дітей міста до участі у конкурсі «Творчі канікули – 2020».

Немає коментарів:

Дописати коментар