середу, 18 грудня 2019 р.

Майстер-клас «Новорічний настрій»

Все ближче і ближче підходить той час, коли настане жадана пора – підготовка і проведення самого не просто улюбленого але і загадкового, повного всіляких чудес і несподіванок свята. А назва йому – Новий рік 2020!
Саме напередодні свята бібліотекар центральної бібліотеки Ісакова Є.Ю. допомогла учням 4-Б класу ЗОШ №10 підготуватися до нього. Провела з ними майстер-клас «Новорічний настрій».



Спочатку бібліотекар розповіла, що у Китайському східному календарі є символи для кожного року. Цим символом є тварина, яка визначає характер всього року. Найчастіше, щоб задобрити «господиню» або «господаря» року, люди враховують ці особливості при святкуванні Нового року. Вони прикрашають будинок у відповідні кольори, ставлять фігурки тварин, дарують іграшки, готують особливі страви і навіть вбираються в потрібні кольори.
Стихією 2020 року – виступає метал, а колір відповідності – білий, таким чином наступний рік буде роком Білого Сталевого Щура.


Оскільки зима поки не балує дітей снігом, тому вони з радістю зробили сніговика на вітальній листівки, який створить для них та рідних святковий настрій. 



Немає коментарів:

Дописати коментар