понеділок, 9 грудня 2019 р.

«Уклін всім, хто край свій боронить»


До Дня Збройних Сил України – свята чоловіків, які відслужили в армії, і тих, хто про це тільки мріє, бібліотекарі юнацької бібліотеки організували історичний вечір-зустрічей «Уклін всім, хто край свій боронить», запросивши молодь - учнів НПТУ 14, майбутніх електромонтерів, автослюсарів, (викладач В.Г.Довбня, бібліотекар О.С.Філіпенко) та майбутніх ковалів-зварювальників НПТЕЛ (викладач А.М.Матяш, бібліотекар В.В.Елістратова).



На зустріч з молоддю до бібліотеки завітали голова громадської патріотичної організації «Біла стріла» Дмитро Марков та керівник муніципальної поліції Михайло Нечеса. Воїни АТО, загартовані в боях на Сході країни, поділилися  спогадами тих злободенних днів, де гинуть кращі сини України. Вони наголосили, що такі якості, як порозуміння, взаємоповага, патріотичні почуття до рідної землі всіх воїнів – побратимів, допомагають виконувати свій військовий обов’язок. Запропонували хлопцям схилити голови перед світлою пам’яттю тих лицарів, котрі стали на смертельну боротьбу з ненависним ворогом.


Присутнім презентували книгу «Хронологія мужності 2014-2016», яка присвячується бійцям Херсонщини, котрі поклали своє життя, захищаючи державний суверенітет та територіальну цілісність України під час АТО. Показали фото своїх побратимів з Каховки, Нової Каховки. На питання, чи готові юнаки захищати свою вітчизну – виріс ліс рук.


Від тяжких спогадів відволік музичний номер юного саксофоніста музичної школи Слави Терехова (викладач Юліан Візнович), який заворожив звуками саксафону.

Немає коментарів:

Дописати коментар