пʼятницю, 20 грудня 2019 р.

Бібліотечний Миколай вітає дітей

Затамуйте, друзі, подих: Миколай сьогодні ходить…
І за доброю традицією не минає стіни бібліотек ЦБС.
Найкращий бібліотечний Миколай вітав дітлахів, учнів гімназії  – найчитаючий 4-В та найактивніший 4-Б класи у міській бібліотеці для дітей на святковому ранку "У шапці-невидимці Миколай несе гостинці!"
Святкували за всіма традиціями жанру – танцювали, сміялися, жартували, стрибали (на одній нозі, на двох, а у деяких конкурсах – на чотирьох, розповідали вірші, співали, кидалися «сніжками»,  знову танцювали. А ще – показували найулюбленіших літературних героїв, вгадували назви зимових казок, грали у схованки з Мишами… І знову танцювали.











19 грудня Святий Миколай завітав до Новолагерської сільської бібліотеки, щоб провідати діточок села та пригостити чемних та розумненьких смаколиками.


До бібліотеки на зустріч зі Св.Миколаєм прийшли діти різного віку: від одного до 15 років. Спочатку послухали «Цікавинки про Св.Миколая» від провідного бібліотекаря Балюк Л.Ю., потім читачка Грабарчук Каміла розповідала присутнім легенду про Св.Миколая. 







А далі діти стали демонструвати Св.Миколаю свої здібності: в конкурсі на знання українських традицій (чи готують млинці на Св.Миколая, чи ворожать, чи пірнають в ополонку і таке інше); у грі «Щурик», де співали, танцювали та розказували цікаві зимові історії та легенди; у вікторині до свята Св.Миколая. А ще діти показували Св.Миколаю сценку «Хлопчик Миколай».



Всі старалися дуже добре, тому і отримали від Св.Миколая смачні солодкі подарунки.

Немає коментарів:

Дописати коментар