пʼятницю, 3 січня 2020 р.

Казка вже почалася...


20 років тому це видавалося фантастикою, а сьогодні ми зустріли цей 2020-й рік. Кожна країна по-різному, але святково, чарівно, весело: з новими надіями та сподіваннями на краще.
Про те, як святкують  на різних континентах, якими традиціями багатий Новий рік, як поворожити, що подарувати, що приготувати  у читальній залі старшого відділу міської бібліотеки для дітей вам розповість книжковий сніговик, який затишно розташувався на книжковій виставці «Планета «Новий рік».
 




Морозець злегка пощипує носики і щічки!  Жене додому.  Дітвора знає, як перехитрити Діда Мороза.
Потрібно заховатись у теплій і затишній бібліотеці для дітейРазом з бібліотекарем Ярцевою О.Л. і журналом «Малюк Котя» маленькі непосиди  виготовляли своїми руками різдвяні прикраси на біблійську тематику.  
Котя запропонував зробити фігурки біблійних персонажів. Янголи, Діва Марія, волхви, немовля, вівці були вирізані по контурах, склеєні і розфарбовані, а потім  прикрасили бібліотечну ялинку.








Новий рік - це феєричний настрій, коли за святковим столом збирається вся родина,це бажання, щоб наступний рік обов’язково був кращий, ніж минулий. І хоча в Діда Мороза мало хто вірить, але чудес чекають всі. А чого варта сама підготовка до Нового року. Всі прикрашають ялинку, а меню обговорюють ще задовго до свята. І чекають…чекають подарунків під ялинкою.

Міська бібліотека №2 також в очікуванні свят прикрасила свою домівку. І вас всіх запрошує. Адже казка вже почалася…





У Дніпрянській селищній бібліотеці напередодні Нового року йшла святкова підготовка, робота кипіла: волонтери виготовляли новорічні прикраси, наряджали приміщення та готовили новорічне розважальне шоу.




І наступила довгоочікувана чудова мить – 24 грудня 2019 року бібліотеку відвідали вихованці ДНЗ «Колобок» і перші класі Дніпрянської ЗОШ, щоб отримати задоволення від спілкування з казковими героями – Снігуронькою та Бабою Ягою.




Під час заходу діти відгадували загадки від Баби Яги, розповідали вірші та отримували від ведучих свята солодкі призи – цукерки. Святкову атмосферу та веселий настрій підтримав новорічний подарунок від Діда Мороза – мультфільм «Мороз Іванович».





Свято всім сподобалося і підняло настрій, емоції позитивні отримали діти.
Що ще треба? Успіхів і здоров’я у новому 2020 році.


Немає коментарів:

Дописати коментар