понеділок, 20 січня 2020 р.

Розпочато І тур Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія -2020»

З пропозицією взяти участь у конкурсі 15 січня 2020 року бібліотекар Дніпрянської селищної бібліотеки завітала до учнів 6 та 7  класів Дніпрянської загальноосвітньої школи.


84 учня були детально ознайомлені з умовами конкурсу. Підлітки, спілкуючись з бібліотекарем, дійшли висновку, що при систематичному читанні творів художньої літератури у людини розвивається логіка, пам’ять, увага, мислення, поповнюється словниковий запас, завдяки чому людина краще соціалізується у суспільстві і стає успішною. Разом пригадали імена великих діячів людства у різних сферах життя та їх досягнення.



З собою бібліотекар принесла 22 книжки (сучасна українська проза, зарубіжні бестселери, фантастика твори про спорт та відомих людей планети та тощо) і ознайомила учнів з ними


Школярам був запропонований список новинок літератури на всі смаки і уподобання, яка є у наявності в Дніпрянській селищній бібліотеці.  
Згідно «Правил користування бібліотеками Новокаховської ЦБС» нагадала боржникам про необхідність повернення книжок до бібліотеки своєчасно
Взяти участь у І турі Всеукраїнського конкурсу погодилось п’ятнадцятеро учнів.

Немає коментарів:

Дописати коментар