понеділок, 5 липня 2021 р.

Літня фішка – нова, модна, потрібна книжка!

Влітку діти відпочивають від школи, але не від книги! Як вони неперевершено поєднують приємне з корисним! Під час вибору книги, встигають повеселитися,  відпочити за настільними іграми, помалювати, поспілкуватися, подружитися та подарувати свої книги, як це зробила волонтер Бараболя Поліна та інші читачі.



Тож для захоплених читанням, в дитячому відділі міської бібліотеки №2 підготували виставки, які вже на протязі місяця популяризують вітчизняну та зарубіжну літературу.

Визначитися з вибором книг для відпочинку вам допоможе виставка-рекомендація «Літня фішка – нова, модна, потрібна книжка!». На полицях представлені свіженькі, нещодавно отримані книги сучасних письменників, нові  твори вже  улюблених авторів і стара добра класика, за списками для позакласного читання, які діти отримали в школі.





  І, якщо за допомогою цих книг діти мріють, фантазують, вчаться людяності, то виставка «Енциклопедичний бум!» пропонує книги пізнавального характеру, що відкривають таємниці Всесвіту та дарують знання, які обов’язково знадобляться їм у дорослому житті. Хочете отримати знання цікаво, ненав’язливо? Гортайте сторінки яскравих, розумних, насичених різноманітною інформацією енциклопедій. У бібліотеці їх достатньо!



Не будемо багато говорити про те, наскільки важливо читати, краще приходьте до бібліотеки ознайомитися з книгами та обрати для себе найцікавіші! Нехай це літо запам’ятається вам гарними враженнями від прочитаних творів!

До зустрічі!

Немає коментарів:

Дописати коментар