понеділок, 30 вересня 2019 р.

Фото-сушка: «Нова Каховка – місто щасливих людей»

Цьогоріч до Дня міста працівники центральної бібліотеки підготували для містян фото-сушку «Нова Каховка – місто щасливих людей», яку розмістили на галявині біля Палацу культури.
На фото-сушці були представлені світлини усміхнених талановитих дітей та молоді міста, молодих, але вже відомих спортсменів, цікаві світлини поважних пенсіонерів, депутатів, а ще – медиків, пожежників, вихователів, працівників культури та багатьох інших.




Поряд з фото-сушкою бібліотекарі традиційно організували виставку книг письменників-гумористів України та нашого міста, виставку краєзнавчих книжок, і яскраву фото-зону з безліччю необхідних атрибутів для фото: різноманітних «смайликів», чудовою «посмішкою», парочкою «закоханих книжок» і необхідною для фотографування фото-рамкою з написом «Мить щастя».



Бібліотекарі запрошували всіх містян, які прогулювались поруч, вибрати один з запропонованих семи «смайликів», який відповідав їхньому настрою, і сфотографуватися. Кожен вибирав той «смайлик», який йому найбільше в цей день підходив, і фотографувався з ним. Багато хто робив селфі з «посмішкою» на голові, або поряд з парочкою «закоханих книжок». 




Не втримався навіть мер міста-побратима Дрогобич і сфотографувався зі «смайликом» поряд з бібліотекарями.



Протягом всього часу презентації фото-сушки навколо вирували позитивні емоції і веселий настрій, навіть погода стала сонячною…
   

Немає коментарів:

Дописати коментар