вівторок, 21 травня 2019 р.

«Ігри патріотів Херсонщини -2019!»

Cтартували «Ігри патріотів Херсонщини». Молодша ланка почала свою пізнавально-краєзнавчу експедицію «У пошуках знайомих незнайомців». До міської бібліотеки для дітей запросили у мандри четверокласників ЗОШ №1. Найрозумніші дослідники і краєзнавці відповідали на 31 запитання.



Історія Нової  Каховки, природний заповідник Асканія-Нова, відео-запитання. Ось таким цікавим і важким  було тестування.



Перемогу за сумою балів святкувала учениця 4-В класу Романова Вона спробує свої сили у фіналі, який відбудеться у вересні 2019 року!


17 травня до гри «Ігри патріотів Херсонщини» долучився старший відділ міської бібліотеки для дітей. Цього дня чекали учні ЗОШ № 4. Дуже допитливі та ерудовані і п’ятикласники, і вже зовсім дорослі восьмикласники. Пізнавали Херсонщину, подорожуючи її населеними пунктами та історією.



Наразі, є двоє переможців. Серед учнів п’ятих класів кращим був Матвєєв Кирило.


Серед восьмикласників кращий – Лящук Ілля.


Шкода, що переможців тільки двоє. Насправді, їх могло бути більше. Вітаємо хлопців. На них чекає II етап змагань!

Сьогодні до пізнавально-краєзнавчої експедиції «У пошуках знайомих незнайомців приєднались учні ЗОШ№2. Через годину після тестування бібліотекарі молодшого відділу привітали з перемогою ученицю 4-Б класу Шаповалову Надію. На дівчину чекають у вересневому фіналі.




Немає коментарів:

Дописати коментар